Ons aanbod

Onze oplossing voor beheer op afstand bestaat uit een kleine module die u bij de C.V. ketel van uw klant plaatst. Via het online platform ontvangt u de berichten en kunt u alle informatie van het toestel inzien.

Monitoring aanbieden in uw onderhoudsabonnementen

Fotoinstallateur

Slim onderhoud in uw abonnementen

De meeste installatiebedrijven in Nederland bieden onderhoud- en serviceabonnementen aan hun klanten aan. Een model waarbij u als installatiebedrijf preventief onderhoud levert en goede service wanneer er onverwacht een storing optreedt bij een klant. De laatste jaren is het tijdig uitvoeren van preventief onderhoud onder druk komen te staan, door de grote tekorten aan onderhoudsmonteurs. Vacatures zijn lastig te vullen en regelmatig moet u daarom onderhoudsbezoeken verschuiven naar een later moment. Insmart biedt hier de oplossing. Met monitoring houdt u namelijk automatisch elke dag de ketel van uw klant in de gaten én plant u alleen een monteur in als het echt nodig is. Uw monteur hoeft minder vaak langs bij ketels met weinig branduren en warmtewisselaars die nauwelijks vervuilen. Zo houdt hij meer tijd over voor nieuwe klanten en blijft u de service leveren die uw klanten van u gewend zijn.

Kosten

Meerdere installatiebedrijven zijn u voorgegaan en de kosten voor de insmart modules en het gebruik van het platform haalt u eenvoudig uit de winst die het u oplevert. Zou u hier wel eens meer over willen weten? Wij plannen hier graag een gesprek voor in.

Monitoren cascade opstellingen

Monitoren cascade opstellingen

Cascade opstellingen worden regelmatig toegepast in gebouwen als scholen, sporthallen of kleinere bedrijfspanden. Voor eigenaren en gebruikers van deze gebouwen is het vaak nog belangrijker dan voor particulieren dat de CV ketels goed blijven werken. Daarom heeft insmart een speciaal pakket waarmee u als installatiebedrijf eenvoudig de cascade opstelling van uw klant kunt monitoren. Op deze manier kunt u nog meer storingen voor uw klanten voorkomen en bent u voorafgaand aan een bezoek al op de hoogte van de statuscode.

OpenTherm regelaar

Alle cascade opstellingen met een OpenTherm regelaar kunt u aansluiten op het insmart monitoring systeem. Een voorbeeld van een OpenTherm cascaderegelaar is de Remeha MC4 regelaar.

Cascade opstelling

Startpakket

Raket

Startpakket

U wilt graag aan de slag met monitoring maar eerst wilt u beter begrijpen hoe eenvoudig de modules te installeren zijn en hoe het platform precies werkt. Dan is voor u het startpakket ideaal!

10 ketels aansluiten

Het startpakket bestaat uit 10 insmart modules. Heeft u al een project in gedachten of kent u particuliere klanten die zeker open staan voor monitoring? Dan kunt u eenvoudig beginnen met het aansluiten van deze ketels. Alle ketels met een OpenTherm of EMS (Nefit/Bosch) thermostaat kunt u aansluiten.

Beheer op Afstand voor Vakantieparken
Tot 20% besparen op gas zonder comfortverlies voor uw gasten!

Speciaal voor vakantieparken

Voor vakantieparken heeft insmart een oplossing op maat ontwikkeld waarbij er naast berichten over de verwarmingssystemen ook slim gestuurd wordt. Hiermee besparen vakantieparken tot 20% op hun kosten voor gas per jaar. Er wordt alleen gestookt wanneer er een boeking is, het park kan een minimale en maximale temperatuur instellen en de stooklijn voor de ketel wordt automatisch geoptimaliseerd.

Voordelen

- Tot 20% besparen op gas door niet onnodig stoken en slim aansturen van verwarmingssysteem

- Warm Welkom; de accommodatie wordt opgewarmd voor aankomst van de gast

- Realtime inzicht voor Receptie en Technische Dienst

Vakantiepark

Download een van onze folders

Hieronder kunt u een van onze folders downloaden:

Folder voor installatiebedrijven

Beheer Op Afstand Vakantieparken