Device Specialist

Als Device Specialist bij Insmart zorg jij ervoor dat onze klanten altijd up-to-date informatie hebben over de nieuwste apparaten die we ondersteunen.

Locatie: Utrecht / Fulltime

Over ons

Bij Insmart ondersteunen we de energietransitie met digitalisering. We hebben een innovatieve module ontwikkeld waarmee CV-ketels en warmtepompen op afstand worden uitgelezen, zonder gedoe met de WiFi van de gebruiker. Met ons platform krijgen onze klanten, variërend van installatiebedrijven tot vakantieparken, op een efficiënte manier toegang tot gegevens van verwarmingssystemen. Met onze software werken monteurs efficiënter en besparen vakantieparken fors op gas.

De insmart module kan worden aangesloten op steeds meer apparaten en daarom zoeken we een nieuwe collega die de informatie van deze nieuwe apparaten toevoegt aan ons platform en alle informatie over de apparaten beheert.

Jouw rol

Als Device Specialist bij Insmart zorg jij ervoor dat onze klanten altijd up-to-date informatie hebben over de nieuwste apparaten die we ondersteunen. Je voegt nieuwe apparaten toe aan ons platform, controleert of alle instellingen goed staan en zorgt ervoor dat alle benodigde documentatie compleet is.

Team & cultuur

Bij Insmart maak je deel uit van een klein team waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt en de vrijheid hebt om je rol op jouw eigen manier in te vullen. We hechten waarde aan resultaten en krijgen veel energie van het verbeteren van ons product.

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met elektrotechniek.

  • Je werkt nauwkeurig. Je zorgt ervoor dat alle informatie gecontroleerd is en opgeslagen met daarbij de juiste documentatie voor de monteurs (zoals onze aansluitinstructie, onderdelentekeningen of handleidingen van de fabrikant).

  • Je werkt graag zelfstandig en vraagt collega’s om hulp wanneer dat nodig is.


Wat bieden wij

  • Werken aan de digitalisering van de energietransitie.

  • Werken bij een groeiend bedrijf waar nog geen gebaande paden zijn.

  • Overeenkomst voor minimaal 32 uur.

  • Bruto salaris van 2.200 tot 3.200 euro per maand op basis van 40 uur per week.

  • Veel vrijheid en flexibiliteit in je werk.


Klinkt dit als iets dat bij jou past? Neem dan meteen contact op om kennis met ons te maken! (030-7116545 | info@insmart.nl)