Blog - augustus 17, 2022

De simpelste oplossing voor cascade

Cascade systeem

Herkent u dat uw monteurs regelmatig uitrijden voor vragen of klachten over een cascade opstelling?
Zonde, wanneer u al op afstand kunt zien wat er aan de hand is.

Beheer op afstand voor cascade opstellingen

Regelmatig worden cascade opstellingen gebruikt in gebouwen zoals scholen, sporthallen, kleinere bedrijfspanden of appartementencomplexen. Voor eigenaren en gebruikers van deze gebouwen is het vaak cruciaal dat de CV ketels goed blijven werken. De module van insmart is hiervoor de simpelste oplossing. Insmart biedt nu een speciaal pakket waarmee u cascade opstellingen bij uw klant kunt monitoren.

OpenTherm regelaar

Alle cascade opstellingen met een OpenTherm regelaar kunt u aansluiten op het insmart monitoring systeem. Een voorbeeld van een OpenTherm cascaderegelaar is de Remeha MC4 regelaar.

Meldingen

U stelt zelf meldingen in zoals bij hoeveel Bar u een waarschuwingsmelding voor waterdruk wilt ontvangen en bij hoeveel draaiuren een bericht voor onderhoud. De medewerker op kantoor heeft direct inzicht wanneer een klant belt met een vraag. En als de monteur uitrijdt, kan hij ter plaatse de QR code scannen en zo heeft hij meteen toegang tot het logboek van de ketels.

Een pakket op maat

U geeft aan hoeveel ketels u wilt monitoren in een cascade systeem en ontvangt een insmart module per ketel. Hier vindt u meer informatie over het bestellen van een pakket.