Blog - september 17, 2023

Insmart Module Generatie 2!

Untitled design 2

Insmart Module Generatie 2: Automatische updates en warmtepomp ondersteuning

Wij zijn verheugd om onze meest recente innovatie met jullie te delen, waarmee we Beheer op Afstand naar een volgend niveau tillen! Lees verder om alles te ontdekken over de nieuwste versie van onze hardware, de Insmart Module Generatie 2.

Altijd automatisch de laatste updates ontvangen

De Insmart Module staat bekend om zijn eigen verbinding, los van WiFi of internet van jouw klanten. Dit betekent een uiterst stabiele, veilige verbinding en super eenvoudig installeren.

Een innovatie die we hebben geïmplementeerd is 'over-the-air' updates. Dit houdt in dat de software van alle modules die je aansluit op afstand kan worden bijgewerkt. Jouw modules verouderen dus niet, omdat ze op afstand de nieuwste mogelijkheden kunnen ontvangen. Het betekent altijd de beste prestaties voor jouw klanten.

Inventum Spaarpompen: Inzicht in ketel en warmtepomp

Inventum en Insmart hebben samengewerkt om de Spaarpompen zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit heeft geleid tot een naadloze integratie waarbij je met slechts één Insmart Module zowel de ketel als de Spaarpomp op afstand kunt beheren.

Ontvang meldingen per e-mail wanneer filters aan vervanging toe zijn of wanneer de ketel een storing heeft. Het monitoren van de prestaties (COP) is ook mogelijk en interessant voor zowel particuliere klanten als woningbouwcorporaties. Blijf altijd op de hoogte en handel proactief om de efficiëntie te maximaliseren.

Modbus: Aansluiten warmtepompen en omvormers

De Insmart Module Generatie 2 beschikt over een Modbus-verbinding. Dit betekent dat de eerste warmtepompen met Modbus-aansluiting al kunnen worden geïntegreerd. Als je warmtepompen hebt die je wilt uitlezen, neem dan nu contact met ons op. Het uitlezen van omvormers met Modbus behoort ook tot de mogelijkheden, waardoor je een nog breder scala aan apparaten kunt beheren.

Voorbereid op ondersteuning voor meer ketels en warmtepompen

Deze nieuwe Insmart Module is niet alleen state-of-the-art, maar ook voorbereid op de toekomst. We werken eraan om in de toekomst nog meer protocollen van ketels en warmtepompen te ondersteunen. Dit sluit perfect aan bij onze visie om alle verwarmingsapparaten online te brengen, waardoor installateurs kunnen profiteren van één merkonafhankelijk platform. Bekijk hier hoe eenvoudig je de insmart module aansluit.

Bestel module bij Wasco

Wil je ook slim onderhoud uitvoeren en apparaten op afstand beheren? Neem dan contact met ons op of bestel hier direct modules bij Wasco. De toekomst van Beheer op Afstand is hier, met de Insmart Module Generatie 2.