Nieuws - april 12, 2024

Parken die Recranet Booking gebruiken kunnen nu ook insmart aansluiten om fors te besparen op gas

Log Rrecranetbooking

Fors besparen op gas én een Warm Welkom voor parken die Recranet Booking gebruiken

Vakantieparken die vertrouwen op Recranet kunnen nu ook profiteren van de innovatieve oplossing van Insmart. De belangrijkste voordelen voor parken zijn het besparen van gas en het bieden van een Warm Welkom voor gasten. Met de koppeling tussen insmart en ons boekingssysteem, hebben vakantieparken de mogelijkheid om hun gasten te verwelkomen in accommodaties die al aangenaam op temperatuur zijn. Daarnaast besparen vakantieparken tot wel 20% per jaar op gas door het gebruik van de insmart module. Tot slot hebben park medewerkers realtime inzicht in alle verwarmingssystemen van de accommodaties. Zij ontvangen bovendien meldingen van systemen die in storing gaan of die een te lage waterdruk hebben.

Over Recranet Booking

Recranet Booking: hét online reserveringssysteem voor jouw vakantiepark. Automatiseer, bespaar tijd en draai meer omzet. Onze totaaloplossing maakt jou, je gast en al je collega's blij.

Over insmart

Insmart levert hardware en software voor beheer op afstand en slimme sturing van verwarmingssystemen. Met insmart beheren vakantieparken de verwarmingssystemen van hun accommodaties eenvoudig op afstand.

Meer weten?

Neem contact op met insmart via info@insmart.nl of 030-7116545.