Nieuws - juni 26, 2024

Roompot en Landal GreenParks kiezen voor slimme thermostaat van insmart!

500 aankomstbollovanlandalgreenparks

Roompot en Landal GreenParks kiezen voor slimme thermostaat van insmart!

We zijn trots om aan te kondigen dat Roompot en Landal GreenParks ervoor gekozen hebben om een eerste groep van 30 parken uit te rusten met de innovatieve slimme thermostaat van insmart. Na twee jaar van intensieve samenwerking en ontwikkeling met Landal GreenParks, zetten we nu een belangrijke stap vooruit!

Besparing tot 10% realiseren

Roompot en Landal GreenParks verwachten minimaal 10% te kunnen besparen op gas zonder concessies te doen aan het comfort van de gasten. De verwachting is gebaseerd op de pilot en uitrol bij de eerste parken. De besparingen zorgen niet alleen voor een snelle terugverdientijd, maar dragen ook significant bij aan de vermindering van CO2-uitstoot van de parken.

Warm welkom door koppeling met het boekingssysteem

Gasten komen aan in een automatisch verwarmde accommodatie dankzij de koppeling met het boekingssysteem. Afhankelijk van het type accommodatie wordt de benodigde opwarmtijd berekend. Het park bepaalt de aankomst temperatuur. Deze en andere instellingen stellen parken eenvoudig in via het insmart platform.

Retrofit toepasbaar in accommodaties

Een groot voordeel van de insmart slimme thermostaat is de eenvoudige installatie in bestaande accommodaties. Dankzij de ingebouwde internetverbinding kan de module snel worden aangesloten en blijft de verbinding stabiel.

Efficiëntere werkwijze voor de Technische Dienst

De medewerkers van de Technische Diensten van de parken zijn enthousiast over de insmart meldingen waardoor zij efficiënter kunnen werken. Door tijdige waarschuwingen worden storingen vaker voorkomen en worden werkzaamheden effectiever gepland. Bovendien kijken de monteurs van het externe installatiebedrijf via het systeemlogboek mee, wanneer ze langskomen voor onderhoud of service, waardoor storingen sneller en beter opgelost worden.

We kijken ernaar uit om samen met Roompot en Landal GeenParks deze duurzame en kostenefficiënte oplossing uit te rollen bij hun parken en zo een bijdrage te leveren aan een groener en comfortabeler verblijf voor alle gasten.

500 algemeen 12 145923 4 3 145938 540197