Nieuws - juni 29, 2023

Samenwerking tussen Inventum en insmart

IMG 7665 Fgoeddd

Samenwerking tussen Inventum en insmart

Goed nieuws! We zijn verheugd om aan te kondigen dat u nu de Spaarpompen en Modul-AIR warmtepompen van Inventum kunt monitoren met insmart. Inventum en insmart hebben nauw samengewerkt om de beste ondersteuning te bieden voor de Spaarpompen en Modul-AIR's op het insmart-platform.

Uniek: Spaarpomp én ketel uitlezen met 1 module

Ontdek de unieke mogelijkheid om zowel uw ketel als Spaarpomp uit te lezen met slechts één insmart-module. Door de insmart-module tussen de CV-ketel en Spaarpomp te plaatsen, kunt u gegevens van beide apparaten uitlezen. Dit biedt waardevol inzicht in de prestaties van uw systeem, zoals het aantal branduren dat de ketel nog moet maken voordat onderhoud nodig is.

Meldingen en inzicht

Profiteer van meldingen over onderhoud, waarschuwingen en storingen. U stelt zelf eenvoudig in welke meldingen u wilt ontvangen, zoals waarschuwingen voor te lage waterdruk in het systeem. U bepaalt dan de drempelwaarde waarbij u een melding per e- mail wenst te ontvangen. Met behulp van het insmart-platform krijgt u bovendien toegang tot alle informatie van de aangesloten apparaten. Dit is vooral handig wanneer een klant belt met vragen en u op afstand wilt meekijken om de situatie te beoordelen.

Bestel bij Wasco

Bestel uw insmart-module direct bij Wasco. Het is raadzaam om de insmart-module tijdens de installatie van de warmtepomp aan te sluiten, zodat u geen extra rit hoeft te maken. Plaats daarom tijdens het bestellen van uw Spaarpomp of Modul-AIR direct een insmart-module bij uw bestelling. Hier vindt u het artikel bij Wasco.

Dit is opnieuw een mooie stap in de richting van een merkonafhankelijk monitoring platform voor CV-ketels en warmtepompen!

Wilt u graag zien hoe het monitoren van een Spaarpomp of Modul-AIR eruit ziet? Stuur dan een berichtje naar info@insmart.nl en wij nemen binnen een werkdag contact met u op om een demo in te plannen.